Over PCA skin

Over PCA skin

PCA skin is in 1990 opgericht door een schoonheidsspecialist Margaret Ancira en ontwikkeld in samenwerking met een dermatoloog die behoorde tot de top 10 beste dermatologen ter wereld. PCA skin is de voorloper van de gemodificeerde Jessner peel en in de afgelopen decennia is deze lijn van gemengde chemische peelings uitgebreid met behandelopties voor alle huidtypen, etniciteiten en huidaandoeningen. Jaarlijks worden er wereldwijd meer dan één miljoen PCA skin peelings uitgevoerd.

PCA skin stelt hoge eisen aan de ontwikkeling en kwaliteit van de producten en overtreft hiermee de industrienormen. De formules van PCA skin worden onderzocht, ontwikkeld en uitgevoerd door een interne PhD-chemicus. Zij pakken elke huidaandoening vanaf de kern aan, met producten die de nieuwste, meest effectieve, bewezen en beproefde ingrediënten combineren om ongeëvenaarde en zichtbare resultaten te creëren.

In de meer dan 25-jarige geschiedenis is PCA skin leider op het gebied van de gezondheid en fysiologie van de huid en trainen zij huidspecialisten in het veilig en effectief toepassen van chemische peelings.

Visie en missie

PCA skin is en blijft een vertrouwde innovator in de ontwikkeling van zeer effectieve professionele behandelingen en producten voor thuisgebruik. Hun visie is een optimale gezondheid voor jouw unieke huid, door resultaatgerichte oplossingen te bieden die ondersteund worden voor de wetenschap voor de gezondheid van jouw unieke huid.

Het formuleren van effectieve producten die de gezondheid van jouw huid verbeteren, is een belangrijk aspect van PCA skin. Met tientallen jaren onderzoek selecteren zij zorgvuldig de ingrediënten, die uniek verenigbaar zijn met de huid om ervoor te zorgen dat de beste resultaten worden bereikt zonder onnodige bijwerkingen. Daarnaast zijn alle producten van PCA skin dieproefvrij, vrij van synthetische kleur- en geurstoffen, minerale oliën, lanoline en ftalaten.

Behandelfilosofie

Bij PCA SKIN is de gezondheid van jouw huid van het grootste belang. Zij zijn van mening dat een hoogopgeleide en bekwame huidspecialist een van de belangrijkste troeven is die jouw huid kan hebben. Daarom leiden zij jaarlijks gediplomeerde huidspecialisten op in het geven van veilige en effectieve professionele behandelingen. Dit proces zorgt ervoor dat elke PCA SKIN huidspecialist professionele kennis heeft van elk van de geavanceerde producten, zodat de beste combinaties en regimes op maat kunnen worden geselecteerd om jou de gewenste resultaten te bieden.

Peelings

De peelings zijn er voor alle huidtypen en onze PCA SKIN huidspecialisten zijn getraind om te bepalen welke behandelingscombinatie veilig is voor jouw unieke huid, zodat je het hoogst haalbare resultaat kunt bereiken. Mede door de voor- en nazorg worden de professionele peelings steeds effectiever, waarbij jouw huid vóór de peeling in balans wordt gebracht en na de behandeling wordt ondersteund voor snel herstel en een optimaal resultaat.