Wat is huidtherapie?

‘Met Huid & Ziel’ is een huidtherapie praktijk voor Medische en Cosmetische huidverbetering’.

Op deze site vind je informatie over de verbetering van de kwaliteit van jouw huid én het  behandelen van diverse huidproblemen.

Een huidtherapeut behandelt mensen met een zieke en/of beschadigde huid. Het doel van de huidtherapie is het opheffen, voorkomen of verminderen van stoornissen, beperkingen en/of handicaps ten gevolge van huidaandoeningen. De huidtherapeut is dé deskundige op het gebied van paramedische, medische en cosmetische huidzorg. Als huidtherapeute heb ik mij vooral gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering en huidverjonging met als doel het uitvoeren van specifieke huidbehandelingen gericht op het bereiken en behouden van een 'gezonde huid'.

Maar ook voor huidverzorging zónder dat er specifieke huidproblemen zijn kunt ben je bij mijn van harte welkom! Een schoonheidsbehandeling met een héérlijke massage doet wonderen voor de mens! ☺

Effectiviteit, resultaatgerichtheid en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. Binnen mijn praktijk heb ik dan ook gekozen om te werken met de ‘medische huidverzorgingssystemen’ van PCAskin en Dermasense.

Dit zijn medische huidverzorgingssystemen die de huid écht ‘transformeren’!

PCA Skin staat bekend om zijn luxe peelings en high-end producten voor een gezonde huid op cellulair niveau en legt de lat hoog als het gaat om huidverjonging. Door het brede assortiment kunnen zowel de behandeling als de producten voor thuis volledig gepersonaliseerd en op elkaar afgestemd worden. PCA Skin maakt veel gebruik van Retinol en blends van diverse zuren voor direct resultaat en het behoud hiervan op de langere termijn.

PCA SKIN LEGT DE LAT HOOG ALS HET GAAT OM HUIDVERJONGING, OP ZEER KORTE TERMIJN MAXIMAAL RESULTAAT BEHALEN IS HET DOEL!